Wat houdt belettering precies in?

Reclame

Als we het over belettering hebben gaat het vrijwel altijd over auto’s, busjes of vrachtwagens. Deze kun je custom laten bedrukken met een print die er speciaal voor is ontworpen, en die dus de vormen van het voertuig volgt. De reden dat het belangrijk is om de print aan te passen aan de vormen van de auto is dat hij anders qua vorm kan veranderen omdat je hem uit verhouding trekt. Bedrijven die aan professionele auto belettering doen kunnen dit uiteraard voor je doen. Bovendien kunnen ze ook een custom auto print voor je ontwerpen als je enkel een logo hebt en je weet niet precies wat je op je busje wilt laten drukken. Ze zijn immers gespecialiseerd in het ontwerpen van custom, rijdende reclame voor op je auto of busje. Niet elk reclamebureau kan dat, maar als je bij een bedrijf aanklopt die ervaring heeft met het beletteren van auto’s dan wel.

 

Met belettering druk je je stempel op je auto

Als je een eigen bedrijf hebt dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk klanten hebben. En als je ook nog een eigen auto hebt (zeker als je die voor je bedrijf gebruikt) dan is het slimste wat je kunt doen natuurlijk deze laten bedrukken met je eigen logo. Je auto (of je busje) wordt dan als het ware een rijdende reclamezuil voor je bedrijf. En zeker voor bedrijven die hele lokale diensten aanbieden is dat een ontzettend effectieve vorm van reclame maken.

 

Hoe vaak moet je je auto opnieuw laten bestickeren?

Belettering wordt ook wel bestickering genoemd, wat komt doordat de print er uiteraard met een soort sticker wordt opgeplakt. Dit gebeurt met hoogwaardige materialen, zodat de print heel lang mooi blijft. Desalniettemin kan het voorkomen dat je om de paar jaar deze sticker moet vervangen door een nieuw exemplaar, bijvoorbeeld omdat de kleuren wat zijn vervaagd of de print is gesleten. Dit kan dan vaak voor een gereduceerd tarief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *