Coach Breda om dichter bij jezelf te komen

Coach BredaVaak zijn we teveel met één kant van ons leven bezig. We richten ons teveel op de realiteit of we richten ons teveel op de spiritualiteit. Allebei is even slecht. Je moet een goede balans vinden tussen deze twee. We leren niet in ons leven waarom we bepaalde gedachten hebben wat eigenlijk best treurig is. Weet je bijvoorbeeld waarom we dromen of waarom we knipperen zonder dat we erover nadenken. Hoe werkt verliefdheid en waarom hebben we stress. Dit zijn allemaal dingen die mensen vaak niet weten. Door dit te doen zorg je ervoor dat je weet waar een gevoel vandaan komt en kun je er dus voor zorgen dat dit niet weer gebeurt. Ook zorgt het ervoor dat je kunt luisteren naar een emotie en hiervan leren. Als je niet weet waar dit gevoel vandaan komt kun je er ook niks aan doen. Een coach Breda kan je hierbij helpen.

Coach Valentijn

Via de spirituele weg zorgt een coach Breda voor alternatieve therapie via trajecten die jou helpen bij het overkomen en voorkomen van depressies, trauma’s, stress en burn-outs. Zo kom je dichterbij jouw kern. Hij stelt vragen over het leven en gebeurtenissen om jouw brein aan het werk te zetten om het onbewustzijn naar boven te brengen. Dit geeft je de kans om vanuit een ander perspectief te kijken. Spiritualiteit is heel breed, maar het is in principe bezig zijn met jouw geest. Bij Valentijn gaat het om innerlijke verbeteringen en denkpatronen vervangen om beter te leven en te zorgen dat je slechte gewoontes omwisselt voor goede.

Voor een beter team

Jouw werknemers zijn heel belangrijk voor het bedrijf. Je wilt als werkgever een loyaal en betrouwbaar team die iedere uitdaging aankan. Met de trainingen van Valentijn kun je dit bereiken. De trainingen zijn ervoor om te zorgen dat een werknemer dichter bij zichzelf komt en leert hoe je het beste kunt omgaan met andere om zo te zorgen dat je het beste uit jezelf en je collega’s haalt. Zo kun je veel meer werk verwerken en zorgt het ervoor dat je een hechter en sneller werkend team hebt. Ook heeft je personeel er zelf veel aan voor henzelf. Ze leren hoe ze een connectie maken met  hun geest om zo te zorgen voor een goede balans tussen realiteit en spiritualiteit. Dit is heel belangrijk voor alles in het leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *